Fito para me Facebook

Shume nga ne kane menduar se si te fitojme para me Facebook ose si te tjeret fitojne para nga Facebook. Per te arritur kete ne rradhe te pare duhet te zoterosh nje Faqe Facebook. Ju mund te krijoni nje te tille , e thjeshte per ta hapur por e veshtire per te ngritur numrin e ...

Mos i hidhni pantallonat jeans

Mos i hidhni pantallonat jeans
Riciklimi po behet Art. Artisti anglez Ian Berry pret dhe ngjit copat e pantallonave jeans te perdorura dhe realizon veprat e tij qe duken piktura te verteta, duke i dhene jete fytyrave te personazheve te famshem si Marilyn Monroe dhe personazheve te diteve te sotme si Lapo Elkann. Keto opera arti shiten ne internet ose ...

Sot me haet Berisha, neser Rama, pasneser …

Sot me haet Berisha, neser Rama, pasneser ...
Sot po publikojme kete artikull nga titulli pak i vecante : Sot me haet Berisha, neser Rama, pasneser … Eshte nje ide biznesi e nje te riu ne Milano  Itali , Claudio Scalzotto, i cili eshte pronar i nje kioske ne qender te Milanos ku shiten panine te ndryshme dhe pije. Duke qene se kioskat ...

Profesioni: Home stager

Profesioni: Home stager
Home stager eshte  profesion interesant . Personi i cili ben kete pune rregullon pamjen e nje apartamenti qe shitet ose jepet me qera. Nqse deshiron mund te merret edhe me mbikqyrjen e punimeve per rregullimin e ketyre apartamenteve duke qene ne kontakt me firmat e ndryshme qe i bejne te mundura keto rregullime. Ky profesion ...

Ide biznesi nga Rusia : Ne nje lokal nuk paguan pijet por kohen qe kalon

Ide biznesi nga Rusia : Ne nje lokal nuk paguan pijet por kohen qe kalon
Sot po shkruajme per nje ide biznesi qe per here te pare eshte vene ne pune ne Rusi.Si do mendonit nese ne nje lokal ku shkoni per nje takim pune bashke me bashkpunetore ose me koleget mos te paguani pijet por te paguani kohen qe do te kaloni aty. Ideatori i kesaj iniciative eshte  Pavel ...

Semundja e Celiakise, Biznes i ri fitimprures 2

Semundja e Celiakise, Biznes i ri fitimprures
Si mendoni, a eshte biznes i mire shitja e produkteve pa Gluten per ke ka zbuluar se eshte Celiak? Ne mendojme qe ky eshte nje biznes i mire sepse edhe numri i personave qe jane te prekur nga kjo semundje eshte duke u rritur. 1 person  ne 100 eshte Celiak dhe 6 ne 100 akoma ...

Shpikja e nje biznesi milioner

Shpikja e nje biznesi milioner
Marco Morosini, italian, shpiku biznesin e tij nga shezllonet e plazhit. Ne 2004 kishte realizuar nje liber me fotografi nga plazhet e Riminit, dhe zgjodhi si kopertine pelhuren e shezlloneve te plazhit. Ideja qe i edhi ne mend ishte qe te krijonte canta me kete material, ishte nje ide gjeniale. Menjehere krijoi marken “Brandina” dhe ...

Pse te zgjedh ide biznesi franchising?

Pse te zgjedh ide biznesi franchising?
Pse duhet te bashkpunoj me nje kompani ne Franchising? Kush jane te mirat ose te keqijat e ketij sherbimi? Sic e shpjegova edhe ne artikullin me pare , interesi i ketij lloji biznesi eshte sepse cdo njeri prej nesh qe do te hape nje biznes por nuk i ka idete e qarta ose nuk ka ...

Hapja e nje biznesi ne Franchising

Hapja e nje biznesi ne Franchising
Shpresojme qe ky blog te jete sadopak ne ndihmen tuaj per zgjedhjen e biznesit tuaj te ri. Por le te shohim se cfare kuptimi ka fjala Franchising: Franchising: eshte nje menyre bashkpunimi ndermjet biznesmeneve per shperndarjen e sherbimeve ose prodhimeve, eshte e pershtatshme per ata persona te cilet duan te hapin nje biznes dhe te ...